Kedvezőbb kikiáltási áron bocsájtja értékesítésre egyes jól frekventált ingatlanjait a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.)

 

Szeptember 16-tól számos kiváló befektetési célú ingatlanra a korábbi kikiáltási árhoz képest kedvezőbb áron licitálhatnak az érdeklődők az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR).

Az MNV Zrt. változatlan törekvése az Andrássy-Izabella úti ingatlanegyüttes sikeres értékesítése. Felhívjuk a befektetők figyelmét, hogy a kedvezményes kikiáltási ár a volt MÁV székházra is vonatkozik, így a 6000 négyzetméteres műemlékvédelem alatt álló ingatlanhoz több százmillió forinttal kevesebbért juthat hozzá az eredményesen licitáló a szeptemberi aukció során.

Újból, de már kedvezményes áron jelenik meg az árverési felületen az Orfűi Aquapark (a Pécsi-tó nyugati partján elterülő, különleges vízi szolgáltatásokat nyújtó komplexum) és az AB EXPO csarnok (a Békéscsabai repülőtér mellett elhelyezkedő kiállítási és rendezvényközpont) is.

Az előzőek mellett változatlan kikiáltási áron, ismételten meghirdetésre kerülnek a „Lakásfejlesztő 5” a „Dunántúl 2” és a (Budapesten lakásként funkcionáló ingatlancsomagot kereső befektetők részére ajánlott)„Lakó 6” ingatlancsomagok is.

Az értékesítések szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az Árverési Hirdetményben tájékozódhatnak, a hirdetményeket a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu).

A 2015 szeptembere óta sikerrel működtetett online aukciós felület segítségével nyílt meg a lehetőség az állami vagyonelemek elektronikus értékesítése előtt. A teljes körű transzparenciát biztosító Elektronikus Aukciós Rendszer lényege, hogy bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat. Költséghatékony, gyors, rugalmas értékesítési folyamatokat tesz lehetővé, a potenciális vevők szélesebb köréhez eljutva pedig éles versenyhelyzetet teremt.

 

Feltöltés ideje: 2020. szeptember  14.
Utoljára módosítva: 2021. június 01.